kop afbeelding

“De ontwikkelde app heeft geresulteerd in een hoge servicegraad voor onze klanten, en heeft een positieve bijdrage geleverd aan ons bedrijfsimago”

J. Wegerink
Coordinator Bedrijfsbureau

Twente Milieu

Twente MiLieu

In 201​1 wouden we onze service naar de burgers toe verbeteren. Samen met 2GO-Mobile hebben we in Nederland als eerste in onze branche een ‘afval-app’ gelanceerd. Op dit moment hebben we veel gebruikers voor deze app en voorziet deze in een duidelijke behoefte bij onze klanten.

De Twente Milieu app is bedoeld voor burgers die afval willen aanbieden. Dat kan eigen afval zijn in de vorm van een vuilniszakken of container, maar ook volle verzamelcontainers of zwerfafval. Verder bevat de app de afvalkalender waarop aangegeven staat welke container wanneer opgehaald wordt. De gebruiker kan  pushberichten activeren zodat hij/zij op elke gewenst moment herinnerd wordt aan de datum van lediging.

We hebben voor 2GO-Mobile gekozen omdat het een kleine, regionale en flexibele organisatie is die nadrukkelijk meedenkt in innovatieve oplossingen. De samenwerking was ronduit prima; korte lijnen en tijdige opleveringen. En belangrijk; de ontwikkelde app heeft geresulteerd in een hoge servicegraad voor onze klanten, en heeft een positieve bijdrage geleverd aan ons bedrijfsimago.

Onze doelen hebben we bereikt, en aan 2GO-Mobile zouden we willen meegeven; “Doorgaan op de ingeslagen weg!”

Bekijk ook onze andere Referenties

Contact

2GO-Mobile B.V.
Goudstraat 17b
7554 NG HENGELO

+31 74 737 00 81

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

logo 2go mobile

All rights reserved. © 2017 by 2GO-Mobile.

Terms Of Use

Privacy Policy