kop afbeelding

“De reden om te kiezen voor 2GO-Mobile was heel simpel. Ideeën en visies strookten precies met elkaar”

Edwin Bijker
Reinis Reiniging en afvalinzameling

Reinis
Reinis

Reinis zocht een oplossing voor het digitaal melden van grofvuil voor zowel intern als extern. Na een plezierige informele kennismaking, was het resultaat een module waarmee de inwoner zelf kon aangeven waar wanneer en hoe het afval werd opgehaald.

Door mijn specifieke uitvraag van rijden naar het afval toe i.p.v. rijden naar het perceel ontstond er een prachtig product die het voor de klant mogelijk maakte hierin zelfsturend te zijn en voor Reinis het Service Level Agreement op te tillen naar een nog hoger niveau. De volgende fase was het live brengen van alle interactieve modules zowel voor KCC als voor de inwoner. Bestel modules, de BurgerApp, Afvalkalender en de Scheidingswijzer/afvalABC zijn op dit moment bij ons naar volle tevredenheid in gebruik.

De reden om te kiezen voor 2GO-Mobile was heel simpel…..de ideeën en visies strookten precies met elkaar…er was meteen een klik . Toen de klap was gegeven zijn beide partijen er 100% voor gegaan om alle “hobbels” die zij tegenkwamen te overwinnen. Na een aantal intensieve maanden en tuning van het product is er een module ontstaan die ook toepasbaar is bij andere reinigingsbedrijven. Alles naar volle tevredenheid, ik kan 2GO-Mobile van harte aanbevelen.

Edwin Bijker
Reinis Reiniging en afvalinzameling, regio Spijkenisse

Bekijk ook onze andere Referenties

Contact

2GO-Mobile B.V.
Goudstraat 17b
7554 NG HENGELO

+31 74 737 00 81

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

logo 2go mobile

All rights reserved. © 2017 by 2GO-Mobile.

Terms Of Use

Privacy Policy