kop afbeelding

“Dag in dag uit werken we met afval- recyclingsorganisaties en gemeenten aan bedrijfssoftware en apps voor een excellente bedrijfsvoering”

Frans Kouwenhoven
Oprichter & Technisch Directeur (CTO)

Ons Team

Frans Kouwenhoven

CTO/Founder

De technische man. Met meer dan twintig jaar praktische IT-ervaring is Frans een technische man pur sang. In 2001 begon hij al zijn eerste volledige mobiele project als Lead System Architect. In de jaren erop werkte hij voortdurend aan allerlei mobiele applicaties. Samen met Sami begon hij in 2006 2GO-Mobile uit hun gezamenlijke passie voor mobiele oplossingen.

Sami Yilmaz

CEO/Founder

De ondernemer Sami zal je nooit zonder glimlach aantreffen. Op zijn veertiende kocht hij van zijn zuurverdiende zakgeld zijn eerste computer om vervolgens verliefd te worden op coderen. In zijn latere jaren is Sami steeds minder gaan coderen en heeft hij steeds meer de focus gelegd op strategie en product-ontwikkeling voor de zakelijke markt.

Roderik Uenk

Programmeur

Van origine een administrateur, maar heeft van  zijn hobby zijn vak gemaakt. Programmeren is zijn ware liefde, vandaar zijn keuze tot omscholing via een HBO opleiding. Passende oplossingen bedenken en bouwen voor klantvraagstukken of -problemen, daar zit voor hem de kick. Zijn behulpzame en inlevende karakter maken hem tot een echte aanwinst voor het team.

Jerry Wissink

Grafisch ontwerper

Artistiekeling die in no-time klantwensen en prototypes vertaalt in passende scherm ontwerpen. Mobiel of desktop, zijn interfaces zijn altijd gebruiksvriendelijk, goed ogend en overzichtelijk. Altijd in voor een grap, echte sfeermaker.

Rik Laurentzen

Frontend developer & design

Frontend development en ontwerpen van ijzersterke interfaces. Met volledige overgave. Creatief in het kwadraat, altijd opzoek naar vernieuwing zonder afbreuk te doen aan gebruiksgemak. De gulde snede, lettertype families, optimaal ondersteunende kleuren en kleurtinten. Allemaal dagelijkse kost voor deze plezierige vakidioot. Firing on all cilinders in de afstemming met zijn collega Roy gezien de wederzijdse liefde voor interface design.

Roy Snippers

Manager Online

Loopt warm voor en is gepassioneerd over online strategy, corporate identity, website en software prototyping, en communicatie in de breedste zin van het woord. Heen en weer schakelen tussen hoofdlijn en detail maakt zijn dag tot een feest. Bewaakt graag kwaliteit. Directie, management en uitvoerend; Roy spreekt alle talen.

mijlpalen

2010

1e partij in Nederland die samen met afvalorganisatie een Afvalapp heeft ontwikkeld.

160

kernen in Nederland maken gebruik van onze apps en web modules

758.000

Nederlandse huishoudens beschikken over onze apps en web modules

Partners

Contact

2GO-Mobile B.V.
Goudstraat 17b
7554 NG HENGELO

+31 74 737 00 81

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

logo 2go mobile

All rights reserved. © 2017 by 2GO-Mobile.

Terms Of Use

Privacy Policy