“We hebben alle software, apps en web modules in huis om uw processen en communicatie (intern én extern) te verbeteren. Zo optimaliseren we uw dienstverlening en bedrijfsresultaat.”

Onze Oplossingen voor de afvalbranche

Ruim 7 jaar werken we inmiddels nauw samen met afval- en recyclingsorganisaties in Nederland. Met als doel de afvalbranche fit te maken en houden voor de toekomst.

Hieronder treft u een overzicht van de apps en web modules die we met onze klanten hebben ontwikkeld. De apps en modules zijn zowel los van elkaar als gezamenlijk in te zetten, en ze worden standaard geleverd met een online beheer portal.

Naast onderstaande apps en web modules hebben we ook bedrijfssoftware ontwikkeld die uw complete bedrijfsvoering gereed maakt voor de toekomst. Ximmio (sommigen van u hebben er al over gehoord) wordt in 2018 operationeel en zal de standaard zetten voor een optimale bedrijfsvoering binnen de afval- en recyclingsbranche.

Bestel Module

Burgers kunnen met deze module op uw website eenvoudig en snel hun textielzakken, PMD-zakken (plastic, metaal, drankenkartons) en hondenpoepzakjes bestellen. Inclusief adres verificatie, dus u ontvang enkel valide bestellingen.

Lees alles over onze Bestel Module

Grofvuil Module

Laat uw (perceelhouders) zelf hun afhaalopdracht voor het grofvuil inplannen en online betalen (IDEAL). Inclusief adresverificatie, interactieve kaart voor aanwijzen afhaalplek, en direct afrekenen.

Lees alles over onze Grofvuil Module

Meldingen/Beheer Openbare Ruimte Module

Stel burgers en BOR's in staat om melding te doen van losse stoeptegels, geluidsoverlast, zwerfafval, e.d. Meldingen komen binnen en zijn te beheren in het meegeleverde portaal. Te koppelen met uw eigen systemen.

Lees alles over onze Meldingen Module

Medewerkers/Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) App

Deze app is ontwikkeld om de specialisten in het veld volledig te faciliteren. En directe afstemming tussen buitendienst en uw interne organisatie mogelijk te maken.

Lees alles over onze Medewerkers (BOA) App

Afvalkalender

Met de Afvalkalender module geeft u al uw inwoners snel en gemakkelijk inzicht in uw route- en inzamelingsdata.
Gepersonaliseerd op basis van postcode, interactief, en met de optie herinneringen in te stellen.

Lees alles over onze Afvalkalender

Burger App

Sla een stevige brug tussen uw organisatie en de burger. Deze app is een krachtig hulpmiddel waarmee burgers simpel en plezierig werk kunnen maken van afvalscheiding, recycling, en een schone omgeving.

Lees alles over onze Burger App

Locatie app

Krijg en houd uw locaties in beeld ondanks veranderende werk- en leefomgevingen in uw verzorgingsgebied. Denk aan uitstaande én nieuw geplaatste afvalbakken, -eilanden, en objecten zoals prullenbakken.

Lees alles over onze Locatie App

Contact

2GO-Mobile B.V.
Goudstraat 17b
7554 NG HENGELO

+31 74 737 00 81

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

logo 2go mobile

All rights reserved. © 2017 by 2GO-Mobile.

Terms Of Use

Privacy Policy